Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Unul dintre autorii atentatelor comise la Bruxelles pe 22 martie, soldate cu 32 de morţi, a lucrat în trecut în incinta Parlamentului European, afirmă surse citate de presa austriacă.

Potrivit unor surse europene citate de agenţia de ştiri APA, unul dintre teroriştii care au comis atacurile de la Bruxelles lucrase la o firmă de curăţenie care avea contract cu Parlamentul European.

Islamistul a avut acces în Parlamentul European, precizează sursele citate de APA, conform publicaţiei austriece Salzburger Nachrichten. Agenţia APA, citată de Mediafax, nu dezvăluie numele teroristului şi nu oferă alte detalii. Parlamentul European a anunţat că analizează informaţiile.

Integral pe România LiberăComentarii

va Ma si voi astia de la UE, sa tineti un brav musulman ca "femeie" de serviciu, cind el era pt un post de presedinte UE, sau macar un inalt functionar in institutie si va mai mirati ca "a dat cu bomba"?

6 aprilie 2016 23:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.