Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat vineri că are doar relații profesionale cu cei care s-au înscris în competiția pentru conducerea Ministerului Public.

"Nu comentez propunerea. Am lucrat cu toți cei patru candidați în cei 20 de ani de carieră și am doar relații profesionale cu colegii participanți la procedură. Niciunul din candidați nu are relații personale cu membri ai familiei mele", a afirmat Kovesi, pentru AGERPRES, întrebată cu privire la nominalizarea lui Augustin Lazăr pentru funcția de procuror general.Integral pe AgerpresComentarii

cetatean european Nu exista relatii ierarhice intre procurorul general si procurorii sefi de directii. Fiecare directie este de sine statatoare si chiar mai mult de atat. Fortand putin comparatia, Procurorul General este, in raport cu cele doua Directii, cam cum sunt ministrii si sefii civili ai Armatei, SRI, SIE, etc.

2 aprilie 2016 9:10

Original, nu ? Un stat,doua parchete neconstitutionale ! In mod normal, trebuia intai procurorul general sa fie numit,ca sa isi spuna si el parerea despre sefii de la DNA si DIICOT.Caci aceste institutii suprastatale ,printr-o inscrie in titul ,s-au denumirii a fi directii ale unicului parchet prevazut de constitutie.E adevarat,ca cine citeste legea -dar ce importanta are cine o intelege-DNA este in afara constitutiei,caci suntem singurul stat din lume care are doua procuraturi generale.

2 aprilie 2016 7:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.