Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a înaintat marți președintelui Klaus Iohannis scrisoarea prin care propune reînvestirea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef al DNA, după primirea avizului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Secția pentru procurori a CSM a avizat favorabil luni, cu unanimitate de voturi, propunerea ministrului Justiției, Raluca Prună, de reînvestire a Laurei Codruța Kovesi în funcția de șef al DNA.

Propunerea pentru reînvestirea în funcție a Laurei Codruța Kovesi a fost înaintată CSM de către ministrul Justiției în data de 29 februarie.Itegral pe agerpres.ro

Integral pe AgerpresComentarii

DL G,il va turna pe dl P ? Un bob zababa ! Se temea dna ministru sa nu fie remaniata inainte de numirea doamnei procuror ?Ce ar fi raportat la filatie ,sau ma rog,la Bruxelles ?Oricum ,doamna K.si-a propus sa schimbe /sau sa nu se schimbe /legile si a opinat si pentru alte structuri,dar nici un cuvant de reforma sistemului pe care il conduce.Si cum nimeni nu ii cere,mergem asa-cu arestari la vedere,cu cercetari pe baza de denunturi,intrat tare in PSD,cercetate faptele de luare de mita, si iertati mituitorii,mai putin abuzul,delapidarea,grupuri infractionale la nivel de stat,etc.Si pana nu dati de dl P.nu incetati cu delatiunea si arestarea pentru confesiuni !Vestul ne va lauda si poporul aplauda,caci nimic nu este mai placut decat sa trangi singur funia de la streang !

29 martie 2016 16:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.