Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O amenințare cu bombă a avut loc, joi, la clădirea administrației președintelui rus Vladimir Putin, din centrul Moscovei, cât și la mai multe malluri din capitala Rusiei, informează agenția TASS, citată de Agerpres.

Potrivit reprezentantului oficial al Serviciului federal de pază (FSO), Serghei Deviatov, amenințarea s-a dovedit a fi falsă, iar autorul a fost identificat. Mai mult, Deviatov a precizat că au fost luate preventiv măsuri standard, însă nu au implicat evacuarea funcționarilor. Mai mult, reprezentantul FSO a transmis că nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv.

"Autorul anonim care a sunat şi a ameninţat a fost identificat şi găsit, el este un cetăţean cu diagnostic psihiatric de schizofrenie", a mai spus el.

Tot joi, poliţia a evacuat peste 10.000 de persoane din o serie de malluri din Moscova, ca urmare a mai multor amenințări anonime cu bombă prin telefon, potrivit RT, citat de Agerpres.
Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.