Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Robert Negoiță s-a retras de la conducerea PSD București, în locul acestuia fiind numită președinte interimar Gabriela Firea, a anunțat, marți, liderul social-democraților, Liviu Dragnea. Decizia a fost validată de Comitetul Executiv Național al PSD reunit la Palatul Parlamentului.

"Neplăcută starea care a existat în organizația PSD București, în ultimele zile. Neavând de gând să las să se perpetueze așa ceva, în condițiile în care PSD-ul are prima șansă la București, astăzi au fost luate niște decizii și de către CExN și de unii colegi. Dl. Robert Negoiță astăzi a decis să se retragă din funcția de președinte al organizației municipale București și a propus-o pe dna Gabriela Firea ca președinte interimar, pentru ca șansele acestei colege să crească, în condițiile în care Gabi Firea, pentru noi, este prima opțiune ca și candidat pentru Primăria Generală a Capitalei", a detaliat Dragnea.
Integral pe Agerpres