Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un grav accident de muncă a avut loc în această dimineaţă pe strada Depozitelor din Piteşti. Un muncitor şi-a pierdut viaţa în urma unei explozii. Bubuitura puternică a fost auzită de la sute de metri distanţă.

Muncitorul încerca să taie un rezervor de combustibil gol cu flexul, însă în urma unei acumulări de gaze s-a produs o explozie, muncitorul fiind spulberat de suflu. Trupul victimei a fost împrăştiat pe o porţiune de aproximativ o sută de metri.

O ambulanţă a sosit la faţa locului, însă medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul angajatului. Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Argeş au sosit la faţa locului pentru cercetări.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul de muncă. În paralel, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş au deschis şi ei o anchetă pentru a vedea cine se face vinovat de producerea accidentului şi dacă au fost respectate normele de protecţia muncii.Integral pe Adevărul