Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis marți premierului moldovean Pavel Filip că România este alături de Republica Moldova și sprijină parcursul european al acestei țări.

"România este clar alături de Republica Moldova. Noi dorim să vă sprijinim în parcursul european și am convingerea că împreună vom găsi cele mai bune abordări", a afirmat Klaus Iohannis, la începutul întrevederii cu Pavel Filip, la Palatul Cotroceni.

Șeful statului a arătat că noul Guvern de la Chișinău a preluat un mandat greu, însă a subliniat că acesta poate fi și frumos.
Integral pe AgerpresComentarii

iohannis hot de case cu acte false - demisia Prin acte false, familia edilului Klaus Johannis a intrat in posesia mai multor cladiri, evaluate la peste 1 milion de euro PRIMARUL SIBIULUI, NASUL MAFIEI IMOBILIARE

27 ianuarie 2016 13:58

liberalul socialist bai @va, socialistule (kakatului cu casele nu are rost sa-i raspund, el oricum o tine langa), la ce anume CONCRET te gindeai ca ar trebui s aspuna Johannis? Tu nu ai invatatn inca faptul ca, conform Constitutiei, CONCRET in tara asta face NUMAI GUVERNUL? Presedintele e pus sa dea vorbe - si le da, mai rar si cu accent, dar le da. Daca are CEVA clar de spus, va spune in CSAT., Asa ca dobitocul esti chiar TU, care injuri si nu stii de ce. Ce altceva a dat jigodia Mitomana timp de ani de zile, desi i-ai ramas inca fan? Macar Johannis NU MINTE!

27 ianuarie 2016 9:18

tepes v pacat ca un hot de case cu acte false a ajuns presedinte al romaniei in loc sa fie la inchisoare pentru inselaciune, fals si uz de fals !

27 ianuarie 2016 7:02

va Ghiolbanis parca a citit din Scinteia, nimic concret, numai vorbe goale. Sincer nic nu ma astept la ceva bun de la asa un dobitoc.

26 ianuarie 2016 16:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.