Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel puțin 85 de oameni au murit în Taiwan în ultimul weekend din cauza temperaturilor minime record pentru această zonă, a anunțat luni presa locală citată de agenția de presă DPA.

Multe dintre decese au fost cauzate de hipotermie sau de problemele cardiace generate de apariția bruscă a unui val de aer rece, a precizat agenția oficială de știri, citând autoritățile centrale.

La Taipei City s-a ajuns duminică la temperatura de 4 grade Celsius, cea mai mică temperatură înregistrată în ultimii 44 de ani, conform Central Weather Bureau din Taiwan.

Toate stațiile meteorologice, cu excepția uneia singure, din această țară insulară cu climă subtropicală, cu relief în special muntos și cu înălțimi care se apropie de 4000 de metri, au întregistrat în weekend temperaturi minime record pentru această zonă, a anunțat aceeași sursă de specialitate.

Integral pe AgerpresComentarii

BREAKING NEWS: TOCMAI AM AFLAT CA, din motive de ECO-"corectitudine"-politica, cele 85 de cadavre urmeaza sa fie puse în seama "ÎNCALZIRII-GLOBALE" a "schimbarilor climatice", pentru a nu compromite "lupta" "communitatii-internationale" pentru "salvarea" planetelor "noastre" dela desertificare! Cu respect, Redactia AP

25 ianuarie 2016 10:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.