Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pavel Filip, premierul proaspăt investit al Republicii Moldova, va efectua, marţi 26 ianuarie, o vizită oficială în România şi se va întâlni cu omologul său român, Dacian Cioloş, anunţă Guvernul Moldovei pe pagina oficială.

Pavel Filip şi Dacian Cioloş au convenit, în cadrul unei convorbiri telefonice, să se întâlnească marţi, 26 ianuarie, la Bucureşti. Potrivit gov.md, se vor purta discuţii despre ”relaţiile bilaterale moldo-române, precum şi acţiunile ce urmează a fi întreprinse de către cele două guverne în vederea impulsionării procesului de implementare a iniţiativelor şi proiectelor convenite între Chişinău şi Bucureşti”.

Cei doi premieri vor discuta, de asemenea, despre agenda de reforme stabilită în Acordul de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană.Integral pe MediafaxComentarii

Tudorache George Problema alegerilo primarilor in dua tururi de scrutin,este esentiala nu numai pentru PNL,dar si pentru alegatorii de buna credinta.A fost o mare eroare a opozitiei acceptind aceasta lege. Corect este ca alegerile sa se faca in doua tururi. Suntem satui de neocomunisti !!!!! Au furat destul TARA !!!!! Sa se faca ceva pentru pensionari,care traiesc sub limita saraciei.

2 februarie 2016 13:50

Lute Iar vin la cersit ,dam bani aiurea si intrebati si contribuabilii .Hranim rusofonii !!!!!!!!!!!!

24 ianuarie 2016 14:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.