Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Presiunea atmosferică rămâne ridicată, dar nu se risipesc norii de ploaie. În vestul şi în sudul ţării plouă slab, iar la munte cad precipitaţii mixte. În celelalte regiuni iese şi soarele. Vântul suflă mai tare în sud. La amiază sunt între 8 şi 16 grade.

În Capitală, sunt nori şi luni, iar în prima parte a zilei sunt şanse să cadă şi câţiva stropi de ploaie. Spre prânz norii se mai risipesc, dar temperatura rămâne scăzută pentru această dată: la amiază nu vor fi mai mult de 11, 12 grade.

E vreme de toamnă rece la munte, iar stratul de nori destul de gros. Prognoza anunţă precipitaţii mixte doar pe arii restrânse, îndeosebi la înălţimi mari, în masivele din sud şi din sud-vest, iar vântul suflă mai alert pe creste şi sporeşte senzaţia de frig. Temperaturile maxime mai scad uşor.

Marţi, norii de ploaie se mută în regiunile extracarpatice din est şi sud-est, iar la munte mai cad precipitaţii mixte. În sud-vest şi în interiorul arcului carpatic vremea e mai frumoasă, cu cer variabil, dar va fi ceaţă dimineaţa, pe arii restrânse, în centrul ţării. Vântul suflă cu intensificări în Banat şi pe litoral. Maximele zilei se vor situa între 8 şi 17 grade, cu cele mai mari valori în vest.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.