Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atacantul argentinian Lionel Messi, care a cucerit, luni seara, al cincilea său Balon de Aur, a declarat că trăiește ''un moment foarte special'', după ce a primit trofeul, în cadrul galei FIFA de la Zurich.

''Este un moment foarte special pentru mine de a reveni pe această scenă pentru încă un Balon de Aur, după cei doi ani consecutivi în care a câștigat Cristiano Ronaldo. Este un Balon de Aur care reprezintă mai mult decât visam când eram copil'', a declarat Messi după premiere.

''Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au votat pentru mine și să le mulțumesc coechipierilor mei, fără de care nimic nu ar fi fost posibil. Mulțumesc fotbalului în general, pentru că tot ce mi-a oferit, bune și rele, pentru că m-a ajutat să învăț și să cresc'', a mai spus jucătorul Barcelonei, în vârstă de 28 de ani.
Integral pe Agerpres