Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul de stat american, Hillary Clinton, a comis o gafă la reuniunea G20 care a avut loc în Los Cabos, Mexic, potrivit Mediafax.

Greşeala secretarului de stat american a devenit evidentă la poza de grup, când Hillary Clinton a fost singura persoană îmbrăcată în altă culoare decât alb.

Clinton a purtat o cămaşă de culoarea lămâii verzi, în discordanţă cu albul hainelor celorlalţi participanţi la reuniune.

Miniştrii Afacerilor Externe ai statelor G20 au luat parte la o reuniune informală în Mexic pentru a discuta despre criza economică.

Integral pe România LiberăComentarii

TR Si Petre Roman,iliescu si fututu ala de gelu voican au purtat pulovere cu guler la revolutie ca sa se recunosca.Pe asta au aratat-o ca EA ESTE......nu va-ti prins?

22 februarie 2012 12:15

Andrei WTF did I just read?

22 februarie 2012 12:08

livUSA Americanii dicteaza tot .... până și culorile pe care le poarta toata lumea :) Pai da cine altcineva sa dicteze?!? tari si popoare care inca nu au invatat sa-si stearga mucii de la nas?!?!

22 februarie 2012 9:58

regele modei Nici nu stiu de ce s-ar imbraca in alb! Au ei fetze de sffinti?! Mai degraba invers! Cat despre americanca, sa fim seriosi! Ceilalti nu s-au conformat vointei ei! Nu face America legea in toate si oriunde?

21 februarie 2012 14:20

sorina daca a fost o reuniune informala, nu vad de ce ar fi trebuit sa fie toti imbracati in alb... asa ca n-a fost nicio gafa.

21 februarie 2012 13:55

andrei pai cucoana vrea sa iasa in evidenta cu orice ocazie, iar , decat sa poarte coarnele puse de barba-su, mai bine pune toale galbene ! ( e doar si o infocata sustinatoare a gay-lor ! )

21 februarie 2012 13:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.