Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un accident soldat cu 13 răniți s-a produs sâmbătă, în timpul prologului Raliului Dakar ediția 2016, la Buenos Aires, după ce una dintre mașinile participante la cursă a lovit un grup de fani aflați pe marginea traseului, informează agenția DPA.

Bolidul Mini Cooper, condus de pilotul chinez Guo Meiling, a intrat în spectatori și a rănit 13 dintre aceștia, printre care se aflau și cinci copii, toți fiind transportați la spital.

Trei dintre răniți sunt în stare critică, anunță agenția de presă Telam, care citează Departamentul de pompieri din capitala argentiniană.

"De la o secundă la alta, prologul s-a transformat din sărbătoare în iad. Pilotul a ieșit de pe traseul cursei, a pierdut controlul mașinii și a intrat în oameni. A fost un coșmar", a declarat pilotul argentinian Agustin Canapino, martor al accidentului.
Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.