Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mădălina Ghenea (27 de ani) a fost criticată de fani pe reţelele sociale după ce a declarat într-un interviu pentru „GQ Italia“ că „toată lumea avea ce să mănânce“ în regimul comunist condus de Nicolae Ceauşescu. Lucian Mîndruţă a fost unul dintre critici, acesta spunând că mâncarea din acea vreme nu ar fi ajutat-o să-şi „exploateze comercial“ corpul în această perioadă.

Ghenea susţine că a fost întrebată care este părerea părinţilor ei

Mădălina Ghenea a iscat discuţii aprinse pe reţelele sociale, după ce a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare un fragment dintr-un interviu pe care l-a acordat revistei „GQ Italia“. „Ceauşescu a condus un regim (n.r. - comunist), dar toată lumea avea ce să mănânce şi nu exista o prăpastie între cei bogaţi şi cei săraci“, apare scris pe fotografia postată de română. Ghenea susţine că a fost întrebată care este părera părinţilor ei despre regimul comunist care a condus România.

„Să ai ce să mănânci nu e totul în viaţă. Lumea are ambiţii. Cum poţi venera un regim comunist? Doar dacă ai o mentalitate închisă... Îmi pare rău, Mădălina, dar ai dat un răspuns depăşit“, a comentat unul dintre fanii ei la fotografia cu pricina.
„Da, toată lumea avea ce să mănânce: salam cu soia, brânză cu ipsos şi picioare de pui, partea de jos. Aia cu gheare“
Integral pe Adevărul