Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a precizat, miercuri, că premierul Dacian Cioloș este foarte preocupat de situația Teatrului Nottara, nevoit să își suspende spectacolele, din cauza faptului că își desfășura activitatea într-o clădire cu risc seismic ridicat. El a adăugat că se va încerca găsirea unei soluții pentru remedierea acestei situații.

"Premierul Dacian Cioloș e foarte preocupat de ce se întâmplă la Teatrul Nottara. Am hotărât împreună că vom avea o întâlnire la Palatul Victoria cu reprezentanții Teatrului Nottara pe de o parte și cu reprezentantul Primăriei, în care să încercăm să găsim o soluție pentru Teatrul Nottara imediat. Dar suntem un pic contrariați. Am fi vrut să o facem chiar astăzi după ședința de Guvern, dar suntem împiedicați de faptul că ieri Consiliul General a retras sprijinul primarului general interimar. Așteptăm să se aleagă, să se decidă în Consiliul General un reprezentant al instituției, după care vom face o întâlnire de urgență la Palatul Victoria, pentru a încerca să rezolvăm deocamdată situația Teatrului Nottara", a precizat ministrul Culturii pentru RFI.
Integral pe Agerpres