Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Relaţiile reci dintre social-democraţi şi conservatori au făcut ca ultimii să nu fie invitaţi la Consiliul Naţional al PSD. După ce Victor Ponta a declarat la "Interviurile Gândul" că nu este sigur 100% că PC va rămâne alături de USL după 2012, preşedintele Daniel Constantin nu a primit invitaţia de a participa la evenimentul organizat de social-democraţi în acest week-end la Palatul Parlamentului. În schimb au fost invitaţi să transmită mesaje reprezentanţii UDMR, primarul Capitalei, Sorin Oprescu şi preşedintele PNL, Crin Antonescu.

"Eu nu am fost invitat la acest Consiliu Naţional, dar este un lucru mai puţin important. De ce nu îi întrebaţi pe cei de la PSD de ce nu ne-au invitat? Nu comentez mai mult de dragul USL, dar nu am fost invitat", a afirmat, pentru gândul, preşedintele PC, Daniel Constantin. Întrebat dacă îl deranjează acest lucru, conservatorul a adăugat că "de dragul USL nu îl mai deranjează nimic".(...)

(...)Surse din PSD au afirmat pentru gândul că iniţial trebuiau trimise invitaţii fiecărui preşedinte al USL, dar în cele din urmă invitaţia a fost trimisă doar lui Crin Antonescu. "Antonescu în calitate de reprezentant al ACD trebuia să îl invite şi pe Daniel Constantin să participe la Consiliul Naţional al PSD", au precizat sursele citate.(...)


Integral pe GândulComentarii

nelu MAMĂĂĂĂ drăguților nu vă mai certați , toată clasa politică e o hazna urît mirositoare ,nu vă mai certați .Va fi ras tot și dat cu var cu dtt-eu . SĂ NU MAI FIE URMĂ DE MIȘ-EUU

23 ianuarie 2012 20:19

valentin penibili

22 decembrie 2011 19:20

NAE tu esti haznaua pdl , labagiule , nu voi purtati culoarea cacatului ? cat iti mai trebuie luzere sa vezi in ce nenorocire ne-au bagat astia ? ce incredere sa aiba psd in pc , dupa ce au mai tradat odata ?

23 octombrie 2011 20:44

HAZNAUA usl HA,HA,HA,HAZNAUA usl=psd+pnl+pc=BANDA DE TALHARI HOTI SI MAFIOTI CARE AU JEFUIT SI DISTRUS TARA,CHIAR NU INTELEG DE CE VA CERTATI VOI CA SI ASA O SA DISPARETI DE PE FIRMAMENTUL POLITIC,SA SATURAT LUMEA DE VOI,DE CAT RAU SUNTETI IN TARE SA FACETI,LOCUL VOSTRU ESTE LA OCNA BANDA DE TALHARI

23 octombrie 2011 17:28

criticonline Ce sa zic ! stire ! " astia e tot timpul impreuna " si mai asteapta invitatii ? ..... scriet baieti numai sa scrieti, sau sa apareti la stiri numai sa apareti !

23 octombrie 2011 17:23

Daniel nefericitu Nimic de mirare, doar psd aplica invatatura leninista despre tovarasii de drum! Oare cine urmeaza ?

23 octombrie 2011 14:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.