Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deşi o parte a manifestanţilor a transmis în spaţiul public şi pe Facebook că strada nu are lideri, o altă parte i-au propus pentru consultările de la Cotroceni pe liderul trupei "Viţa de Vie", Adrian Despot, cântăreţul Tudor Chirilă şi solistul vocal al formaţiei rock „Trooper”, Alin Dincă, drept reprezentanţi ai protestatarilor.

De asemenea, peste 5.000 de protestatari au semnat o petiţie în care cer ca funcţia de prim-ministru să fie ocupată de realizatorul emisiunii Biziday, Moise Guran

Preşedintele Klaus Iohannis a primit peste 5.500 de mesaje de la ONG-uri şi persoane care vor să participe la consultările de la Cotroceni.

Iohannis a anunțat, joi, că l-a numit pe ministrul Educației Sorin Cîmpeanu, premier interimar, și a invitat societatea civilă la consultări, vineri, la Palatul Cotroceni.

Integral pe România Liberă