Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Administrația Prezidențială anunță că este în curs de a finaliza procedura de selecție a reprezentanților societății civile care se vor întâlni vineri cu președintele Klaus Iohannis.

Conform unui comunicat de presă transmis AGERPRES, selecția se face pe baza propunerilor primite în cursul zilei de joi.

Sursa citată precizează că pe adresa consultari@presidency.ro au sosit, până la termenul anunțat, 5.520 de mesaje, în care sunt propuse una sau mai multe persoane cu grad ridicat de reprezentativitate din partea manifestanților, precum și din partea ONG-urilor.Integral pe AgerpresComentarii

COMUNISTU' Miticii de Bucuresti se autintituleaza, reprezentantii societatii civile? Au ei mandat din parteatuturor oamenilor din tara asta? Cand l-au obtinut , ca pe mine nu m-a intrebat nimeni? In atare situatie, cum isi permit sa vorbeasc in numele meu sia a altor milioane de romani care nu i-au mandata?

6 noiembrie 2015 12:38

un roman Societatea civilă va fi reprezentată de un grup de persoane de pe lista organizațiilor sponsorizate de Soroş, cum lista este foarte lungă, se duc negociri cine să iasă in față, vor fi nume cunoscute .

6 noiembrie 2015 12:06

John Doe Acuma oare a priceput, daca i s-a spus de 5520 de ori "JOS CORUPTIA" ?

6 noiembrie 2015 11:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.