Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunţul lui Klaus Iohannis că este pregătit să poarte discuţii cu reprezentanţii societăţii civile a dat starul mobilizării pe Facebook, unde circulă liste cu nume care ar putea fi în delegaţia pentru Cotroceni.

Cea mai mare susţinere o primeşte, momentan, Tudor Chirilă, pentru care tinerii susţinători au făcut deja o pagină de Facebook.

„TUDOR CHIRILĂ este unul dintre cei pe care noi, tinerii neamului nostru, îl vrem ca reprezentant în discuţiile cu Preşedinţele KLAUS IOHANNIS, de vineri, 06 noiembrie 2015.Cei care au aceeaşi convingere, că prin TUDOR CHIRILĂ, vocile noastre se vor face auzite, că aşteptările noastre vor fi expuse cu demnitate şi hotărâre, sunt mai mult decât bine veniţi să ia parte la acest eveniment, să-l distribuie şi să-şi puncteze, cu limbaj decent şi specific generaţiei noastre, educate, ce îşi doresc concret de la această SCHIMBARE!!! VREM, de asemenea, în mod oficial, confirmarea lui TUDOR CHIRILĂ! !!”, au notat iniţiatorii ideii. Ei au lansat totodată şi o petiţie online.
Integral pe GândulComentarii

niculae catinca imi place Tudor Chirila, sunt si eu chitarista si vocal dar nu este nevoie de asa ceva pentu guvernare, pacat ca acetia de pe FB au dat tara peste cap. ce avea guvernul Ponta?, sa le fie rusine celor care au creat debandada asta . economist fin.ctb ,

6 noiembrie 2015 14:43

Mihaela mai lipseste; Loredana ,Moga , Smiley si "vocea Romaniei" era auzita.

5 noiembrie 2015 21:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.