Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunţul lui Klaus Iohannis că este pregătit să poarte discuţii cu reprezentanţii societăţii civile a dat starul mobilizării pe Facebook, unde circulă liste cu nume care ar putea fi în delegaţia pentru Cotroceni.

Cea mai mare susţinere o primeşte, momentan, Tudor Chirilă, pentru care tinerii susţinători au făcut deja o pagină de Facebook.

„TUDOR CHIRILĂ este unul dintre cei pe care noi, tinerii neamului nostru, îl vrem ca reprezentant în discuţiile cu Preşedinţele KLAUS IOHANNIS, de vineri, 06 noiembrie 2015.Cei care au aceeaşi convingere, că prin TUDOR CHIRILĂ, vocile noastre se vor face auzite, că aşteptările noastre vor fi expuse cu demnitate şi hotărâre, sunt mai mult decât bine veniţi să ia parte la acest eveniment, să-l distribuie şi să-şi puncteze, cu limbaj decent şi specific generaţiei noastre, educate, ce îşi doresc concret de la această SCHIMBARE!!! VREM, de asemenea, în mod oficial, confirmarea lui TUDOR CHIRILĂ! !!”, au notat iniţiatorii ideii. Ei au lansat totodată şi o petiţie online.
Integral pe Gândul