Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste o mie de persoane s-au adunat, miercuri seară, și în municipiul Galați, în semn de solidaritate cu victimele incendiului din clubul Colectiv. De asemenea, oamenii protestează și față de clasa politică, potrivit Mediafax.

Oamenii s-au adunat în jurul orei 18.30, în cartierul Ţiglina 1 din municipiul Galaţi. Protestatarii au blocat o bandă de circulație în marșul lor spre sediul Prefecturii.

Oamenii scandează "Hoţii", "Împreună salvăm România", "Jos corupţia!", și au pancarte cu mesaje precum: "Colectiv ne pasă de România", "Bunicii la război, părinţii la Revoluţie, este rândul nostru".

Gălățenii s-au mobilizat pe reţelele de socializare, protestul nefiind autorizat.

În Bucureşti şi mai multe oraşe din ţară au loc mitinguri similare, aceste acţiuni având loc după ce, marţi seară, peste 25.000 de oameni au mărşăluit prin Capitală cerând demisiile premierului Victor Ponta, ministrului de Interne, Gabriel Oprea, şi primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.