Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

CNA a decis, joi, să amendeze OTV cu 200.000 de lei - amenda maximă posibilă -, din cauza emisiunii "Dan Diaconescu Direct" unde a fost difuzată o înregistrare în care Emil Boc apare nud, imaginile fiind preluate de la Antena 1.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis să aplice în cazul OTV o sancţiune mai puţin severă decât în cazul Antena 1 - care va trebui să-şi întrerupă emisia pentru 10 minute, în intervalul 19.00 - 19.10 -, întrucât Antena 1 a fost radiodifuzorul principal care a transmis înregistrarea cu Emil Boc.

În emisiunea "Dan Diaconescu Direct", difuzată pe OTV în noaptea de 13 spre 14 februarie, în intervalul orar 01.29 - 01.56, au fost difuzate continuu, pe ecran splitat, imagini înregistrate cu Emil Boc filmat din spate, nud, precizându-se sursa Antena 1. Imaginile au fost însoţite de comentarii ironice şi ofensatoare ale persoanelor aflate în studio (Dan Diaconescu şi Sorin Ovidiu Bălan), potrivit monitorizării CNA.
Integral pe Adevărul