Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

CNA a decis, joi, să amendeze OTV cu 200.000 de lei - amenda maximă posibilă -, din cauza emisiunii "Dan Diaconescu Direct" unde a fost difuzată o înregistrare în care Emil Boc apare nud, imaginile fiind preluate de la Antena 1.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis să aplice în cazul OTV o sancţiune mai puţin severă decât în cazul Antena 1 - care va trebui să-şi întrerupă emisia pentru 10 minute, în intervalul 19.00 - 19.10 -, întrucât Antena 1 a fost radiodifuzorul principal care a transmis înregistrarea cu Emil Boc.

În emisiunea "Dan Diaconescu Direct", difuzată pe OTV în noaptea de 13 spre 14 februarie, în intervalul orar 01.29 - 01.56, au fost difuzate continuu, pe ecran splitat, imagini înregistrate cu Emil Boc filmat din spate, nud, precizându-se sursa Antena 1. Imaginile au fost însoţite de comentarii ironice şi ofensatoare ale persoanelor aflate în studio (Dan Diaconescu şi Sorin Ovidiu Bălan), potrivit monitorizării CNA.
Integral pe AdevărulComentarii

qqq Hai ma Stone, nu Mai fi as a pornit. Eentual pe Capatos sa il desfinteze, nu tot postul.

17 februarie 2012 13:48

STONE Idiotii de la CNA trebuie mai intai sa desfiinteze Antena 1 si apoi sa ia alte masuri. Sau sunt toti de-ai lui FELIX ? RUSINE ! Handicapatilor !

16 februarie 2012 15:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.