Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PNL Ludovic Orban a comentat recenta demisie anunţată de premierul Victor Ponta.

"În toată perioada asta, România a suferit şi imaginea ţării a avut mult de suferit, iar lucrurile pe plan intern s-au degradat", a spus el.

"Este toleranţă zero faţă de corupţie, clientelism politic, traseism politic. E şansa unui nou început şi cred că formaţiunile politice, oamenii care sunt implicaţi în viaţa publică, trebuie să înţeleagă că aşa nu mai merge şi că trebuie să se schimbe radical, pentru că lumea nu mai acceptă ca viaţa politică să se desfăşoare ca până astăzi”, a mai spus Orban.

"Vom lua toate deciziile în cadrul PNL, în consultare cu preşedintele României. Încă n-am evaluat situaţia şi n-am luat o decizie politică"

Întrebat de unde ar trebui să vină noul premier, Orban a declarat că sunt posibile mai multe soluţii.

"În momentul de faţă, nu pot să spun ce decizie va lua PNL”, a mai arătat Orban.


Comentarii

fiziciana ce varza e si Orban si PNL-PDL... ca dupa ce luni..luni de-a randul urlau si instigau cu mesaje gen "jos guvernu"..ei acum pusi in fata faptului implinit ...spun "n-am evoluat situatia"...vai de fundul Romaniei..care se lasa condusa si manipulata pe de o parte de corupti iresponsabili pe de alta parte de tineri isterici si ilogici care bat din picior ca "ei vor" fara sa se gandeasca la consecintele scandalului creat . good luck! tinerilor frumosi si liberi..si parintilor lor

4 noiembrie 2015 11:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.