Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comandantul forţelor care l-au capturat pe Muammar Kadhafi, Omran al-Oweib, a oferit detalii despre ultimele momente de viaţă ale fostului lider libian, într-un interviu acordat în exclusivitate BBC News Online.
Omran al-Oweib a povestit pentru BBC cum colonelul, rănit, a fost scos dintr-o conductă de drenare în care se ascundea la Sirt, a făcut zece paşi şi a căzut pe fondul focurilor de armă. El susţine că este imposibil de stabilit cine a tras glonţul fatal.

"Nu am văzut cine l-a ucis, ce armă l-a ucis pe Kadhafi", a declarat Oweib. El a adăugat că unii dintre combatanţii săi au vrut să îl împuşte pe colonel, dar că el a vrut ca acesta să fie menţinut în viaţă.

După ce Kadhafi a căzut, a declarat Oweib, el l-a dus într-un spital de campanie unde a fost declarat mort. "Am încercat să îi salvez viaţa dar nu am putut", a declarat comandantul.(...)Integral pe Mediafax