Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Angelique Kerber, cap de serie 6, a reușit prima mare surpriză a Turneului Campioanelor, de la Singapore, după ce a învins-o pe a patra favorită, Petra Kvitova, cu scorul de 6-2, 7-6 (7/3). Ambele partide disputate în Grupa Albă au fost decise la tiebreak.

Ora 16.23: Kerber a obținut o victorie surprinzătoare, în etapa a doua a Grupei Albe, în fața cehoaicei Petra Kvitova, scor 6-2, 7-6 (7/3).

Ora 15.55: Petra Kvitova a avut 3-0 în acest set, unul care cel puțin la nivel tactic a fost dominat de cehoaică. Kvitova și-a complicat însă din nou jocul. A comis prea multe erori neforțate, iar serviciul său are de suferit.

Ora 15.25: Kvitova a câștigat cel mai lung game al meciului, cu o durată de nu mai puțin de 9 minute, obținând un break timpuriu. Meciul are toate șansele să se îndrepte spre un al treilea set, însă Kerber mai are încă multe de oferit în această partidă.

Ora 15.05: Surpriză la Singapore - Kvitova este condusă de Kerber după primul set, cu toate că cehoaica pornea ca favorită a acestui duel. Nu este exclus ca Petra Kvitova să revină în partea a doua și să forțeze un al treilea set.

Ora 14.36: A început cel de-al doilea meci al Grupei Albe, care va încheia prima etapă de la Turneul Campioanelor.Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.