Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel puţin 18 persoane au fost rănite, marţi, după ce patru autocare ce transportau 120 de elevi de liceu au fost implicate în două accidente grave produse pe o autostradă din nordul Italiei, informează site-ul cotidianului La Repubblica.

Accidentele rutiere diferite s-au produs la distanţă de doar 400 de metri pe Autostrada italiană A4, în dreptul localităţii Grumello, pe segmentul Brescia-Milano.

Două autocare, în care erau în total aproximativ 60 de elevi şi profesori, s-au tamponat din cauza nerespectării distanţei legale. La câteva sute de metri distanţă, accidentul s-a repetat între alte două autocare, în care erau tot elevi de liceu. Cele patru autocare veneau din Pordenone şi Vicenza şi transportau elevi într-o excursie la Expoziţia universală de la Milano.

Autorităţile italiene au intervenit cu zeci de ambulanţe, stabilind că, dintre cele 120 de persoane aflate în autocare, 18 au fost rănite moderat, fiind spitalizate. Elevii au fost transportaţi la Milano cu autobuze ale poliţiei.

Printre persoanele spitalizate se numără 16 elevi cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, precum şi o profesoară de 55 de ani. Medicii au dat asigurări că nu există risc vital pentru niciunul dintre răniţi.


Comentarii

Hoinar prin lume pentru o coaja de paine GICU Pai sa se dea o lege ,sa nu mai intre toti papitoii care vorbesc la mobil soferi pe autocar,sa aiba varsta minim 25 de ani

21 octombrie 2015 9:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.