Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comitetul Executiv Național al PSD a votat ieri componența noului Birou Permanent Național (BPN). Deși Victor Ponta propusese ca funcția de președinte executiv să fie eliminată, lucru cu care mai mulți lideri social-democrați, inclusiv Dragnea, păreau a fi de acord, și înlocuirea acesteia cu alte patru de primvicepreședinți, lucrurile s-au schimbat radical. În cazul în care propunerea premierului ar fi fost aprobată, Zgonea ar fi rămas în afara conducerii PSD. Întrebat, în timpul ședinței, dacă ar putea rămâne fără vreo funcție de conducere, Zgonea a spus: „Numai Dumnezeu știe!”.

Mai bine de trei ore conducerea PSD a dezbătut dacă e nevoie de președinte executiv sau nu. „Au fost argumente și contraargumente dacă să rămână sau nu funcția de președinte executiv. (...) Victor Ponta a făcut propunerea, dar nu a fost susținută”, a zis Dragnea.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul Zilei