Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, luni, păstrarea funcţiei de preşedinte executiv, dorită de Valeriu Zgonea, şi eliminarea propunerii de modificare a Statutului prin introducerea a patru funcţii de prim-vicepreşedinte, conform Mediafax.

Propunerea de eliminare a funcţiei de preşedinte executiv a fost avansată de premierul Victor Ponta, care a explicat că această funcţie a fost propusă doar în situaţia în care preşedintele PSD este şi premier.

Potrivit unor surse social-democrate, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, vizează funcţia de preşedinte executiv, primind, săptămânile trecute, şi sprijinul oficial al lui Liviu Dragnea.

Ulterior, în partid a apărut un nou curent, care înclina către înfiinţarea a patru funcţii de prim-vicepreşedinte. Liviu Dragnea i-ar fi propus lui Zgonea să preia o astfel de funcţie, însă preşedintele Camerei Deputaţilor a refuzat.

Valeriu Zgonea a refuzat să facă orice comentariu pe această temă la începutul şedinţei CExN.