Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Accesorii inedite de design interior, semnate de doi dintre cei mai cunoscuti designeri contemporani, au fost lansate pe piata locala de Velux Romania. Compania a prezentat colectia de rulouri decorative pentru ferestrele de mansarda create de catre faimosul Karim Rashid si un corp de iluminat care aduce lumina naturala in spatiile interioare.

Conceput de catre designerul Ross Lovegrove, tunelul solar Lovegrove vine ca o solutie practica si eleganta de a inlocui lumina electrica cu cea solara in cele mai intunecate spatii ale casei.

“Grupul Velux a sustinut dintotdeauna folosirea resurselor regenerabile si utilizarea soarelui ca sursa de energie si imbunatatire a climatului interior, iar Ross Lovegrove este un designer recunoscut pentru atentia cu care isi selecteaza materialele pe care le utilizeaza. Prin urmare, parteneriatul cu el a fost o potrivire perfecta iar rezultatul poate fi descoperit acum si in Romania”, a explicat Alexandra Maier, arhitect Velux Romania.Tunelul solar este un produs inovator care aduce lumina naturala in interioarele care nu pot fi iluminate natural. Este recomandat pentru spatiile in care instalarea ferestrelor de mansarda este imposibila (holuri, bai, spatii fara pereti exterior, dressing-uri) si in care singura modalitate de iluminare este cea artificala.(...)
Arta decorativa urca in mansarda
“Lumina naturala este esentiala pentru starea noastra de bine, iar grupul Velux face lucruri exceptionale prin produsele sale care aduc atat de multa lumina in casele sau in birourile noastre. Cu toate astea, ca sa te bucuri de tot confortul de care ai nevoie, trebuie sa poti controla lumina. De aceea, atunci cand echipa Velux m-a cooptat in acest proiect, am simtit ca e o mare provocare” spune Karim Rashid.
Integral pe Green ReportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.