Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Celebrul maestru bucătar Jamie Oliver a găsit o comoară de peste un milion de lire sterline în subsolul celui mai nou restaurant al său, dar şi înregistrări originale ale trupei rock New Order.

Celebrul maestru bucătar vrea să transforme o veche bancă din Manchester în restaurant şi, în timpul lucrărilor de reabilitare, muncitorii au descoperit seifuri din 1935. După ce au încercat în zadar să-i găsească pe proprietarii seifurilor, oficialii Băncii Angliei au deschis cutiile, în care au descoperit mii de dolari, bijuterii şi benzi cu înregistrări originale ale trupelor Joy Division şi New Order, informează contactmusic.com.

Potrivit unei surse, într-unul dintre seifuri era chiar şi o armă.

Toate obiectele şi întreaga sumă de bani au fost predate trezoreriei, iar restaurantul urmează să fie deschis marţi seară.Cunoscutul bucătar Jamie Oliver a scris numeroase cărţi de bucate, a realizat serii televizate, colaborări cu BBC şi Channel 4, difuzate în peste 50 de ţări. În "Happy Days with the Naked Chef", ca parte a unui turneu de show-uri live, Jamie a gătit în faţa unor arene pline de fani.
Integral pe Mediafax