Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

32 de drumuri naţionale rămân închise, pe alte aproape 20 de şosele se circulă cu restricţii de tonaj, în această după-amiază, şi peste 400 de trenuri au fost anulate, din cauza condiţiilor meteo, au anunţat autorităţile, relatează Mediafax.

Astfel, 32 de drumuri naţionale sunt blocate, precum şi A2, pe tronsonul Lehliu -Feteşti.

Compania de Drumuri a permis reluarea traficului pe DN7 - Valea Oltului, DN6 Drobeta Turnu Severin - Orşova, DN2 Bucureşti-Urziceni, DN2A Slobozia-Constanţa, DN 3 Bucureşti-Lehliu, DN 3A, A2 pe sectorul Cernavodă - Constanţa, DN2, DN1 între Braşov şi Bucureşti şi DN1A Ploieşti - Braşov.

Un număr de 413 trenuri au fost anulate, iar opt secţii feroviare sunt închise, dintre care una începând de marţi - Caracal-Corabia. Pe alte 13 secţii se circulă cu restricţii.

Activitatea aeroporturilor se desfăşoară normal pentru perioada de iarnă, cu excepţia aeroportului Craiova, care a rămas închis, dar cursele au întârzieri.

În ceea ce priveşte traficul naval, sunt deschise porturile Constanţa, Midia şi Mangalia. Cursele de pasageri rămân suspendate în Delta Dunării, la fel şi punctele de trecere cu bacul.

Integral pe România LiberăComentarii

Dolina INFORMATII DE ULTIMA ORA ! Atentie! Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere: http://signup.wazzub.info/?lrRef=2c0464bd

14 februarie 2012 18:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.