Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat marţi pentru AGERPRES că nu i-a spus preşedintelui Comisiei de învăţământ a Senatului, Mihail Hărdău (PDL), că parlamentarii Opoziţiei vor participa săptămâna viitoare la lucrările comisiei.

"Este adevărat că am vorbit cu domnul Mihail Hărdău, este adevărat că mi-a spus că au fost amânate unele proiecte aflate pe ordinea de zi a comisiei, dar nu este adevărat că i-am spus că senatorii din comisie reprezentând Opoziţia vor fi prezenţi săptămâna viitoare la lucrările acesteia", a afirmat Andronescu.

Senatorul social-democrat a precizat că senatorii Opoziţiei din Comisia de învăţământ vor face ceea ce se va decide la nivelul USL.

Preşedintele Comisiei de învăţământ a Senatului, democrat-liberalul Mihail Hărdău, a declarat, marţi, că senatorul PSD Ecaterina Andronescu i-a dat asigurări că va face "tot posibilul" ca parlamentarii Opoziţiei să participe săptămâna viitoare la dezbaterea în acest for a unui proiect de modificare a Legii Educaţiei Naţionale.
Integral pe Agerpres