Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat marţi pentru AGERPRES că nu i-a spus preşedintelui Comisiei de învăţământ a Senatului, Mihail Hărdău (PDL), că parlamentarii Opoziţiei vor participa săptămâna viitoare la lucrările comisiei.

"Este adevărat că am vorbit cu domnul Mihail Hărdău, este adevărat că mi-a spus că au fost amânate unele proiecte aflate pe ordinea de zi a comisiei, dar nu este adevărat că i-am spus că senatorii din comisie reprezentând Opoziţia vor fi prezenţi săptămâna viitoare la lucrările acesteia", a afirmat Andronescu.

Senatorul social-democrat a precizat că senatorii Opoziţiei din Comisia de învăţământ vor face ceea ce se va decide la nivelul USL.

Preşedintele Comisiei de învăţământ a Senatului, democrat-liberalul Mihail Hărdău, a declarat, marţi, că senatorul PSD Ecaterina Andronescu i-a dat asigurări că va face "tot posibilul" ca parlamentarii Opoziţiei să participe săptămâna viitoare la dezbaterea în acest for a unui proiect de modificare a Legii Educaţiei Naţionale.
Integral pe AgerpresComentarii

lui Mary Opozitia nci nu exista, asa ca nu poate fi distrusa.

14 februarie 2012 19:17

nelu Dragilor parlamentari .Puneți mai înainte de orice interesul general .Lăsați din brațe corupții din partid și de aiurea și la treabă .Dacă țara va ajunge în situația Greciei voi tot apărînduvă corupții va fi vai de voi .Nu vă gîndiți că vom sta ca meii la tăiat și voi numai să furați .

14 februarie 2012 16:15

sss Gen hotu Lazarescu ca si asta incepuse cu niste presupuse.Ce tactica au incompetentii astia!

14 februarie 2012 15:24

alice @postac de la 15.07 - sigur te numeri printre "...prosti cu diploma", dupa ortografia ta !

14 februarie 2012 15:16

U.P.s.A. IEŞILOR Tovarasa Ecaterina ce IDIOŢENII NĂSTRUŞNICE î-ţi mai "FATĂ" mintea? Gogoroaţa cu absolvenţii de liceu PICAŢI LA BAC ..... nu a mers. Fi sincera, dacă-ţi reuşea o asemenea lovitură, cât de mult creştea contul tău bancar? Tare se mai FRECAU pe mâini RECTORAŞII DE LA FACULTĂŢILE PRIVATE, aveau să crească PRODUCŢIA DE PROŞTI CU DIPLOMĂ !

14 februarie 2012 15:07

Mary Acesti pdl-listi sunt instruiti toti pentru a distruge opzitia prin cele mai josnice proceduri, si as alegea pe cea a minciunii. Nu urmaresc decat dezbinarea USL, nu pentru a face ceva util acestei societati, pe care o considera ca pe o plantatie de sclavi. Au un tupeu si o nesimtire iesita din comun. Nu doresc decat sa ajunga in opozitie si sa invete cum se da o declaratie in fata organului de cercetare penala pentru ca o merita din plin. Sper ca in fruntea lor sa fie acel topmodel robertica.

14 februarie 2012 15:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.