Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sportivii Iulian Pîtea şi Remus Tudor au câştigat ambele etape ale Campionatului Balcanic de sărituri cu schiurile ce a avut loc în centrul din Valea Cărbunării, Râşnov, şi care s-a desfăşurat pe trambulina cu punctul de construcţie la 64 de metri (K64).

Doisprezece sportivi ai echipei naţionale de sărituri cu schiurile, sponsorizaţi de OMV, patru din Ucraina şi doi din Olanda au participat la această competiţie. Trambulinele de sărituri cu schiurile de la Râşnov fac parte din proiectul de infrastructură sportivă al programului "OMV Move & Jump", lansat în anul 2007 de către OMV şi Federaţia Română de Schi-Biatlon, se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

"Campionatul Balcanic de sărituri cu schiurile, organizat sub egida Federaţiei Internaţionale de Schi, a fost o competiţie test în vederea organizării unor competiţii viitoare de scară mare. Competiţia s-a desfăşurat în condiţii excelente, pe trambulina K64, iar rezultatele sportivilor noştri au fost foarte bune", a declarat Puiu Gaşpar, secretarul general al Federaţiei Române de Schi-Biatlon.Sâmbătă, 11 februarie, titlul de campion balcanic i-a revenit lui Iulian Pîtea, în vârstă de 15 ani, legitimat la CSS Dinamo Râşnov, cu un total general de 207,9 puncte. Alţi doi sportivi din România, Remus Tudor, în vârstă de 19 ani, legitimat la clubul CSS Braşovia - CSU şi Eduard Torok, în vârstă de 15 ani, de la clubul CSS Dinamo Râşnov, au ocupat locurile doi şi trei, după un punctaj de 206,9, respectiv 206,7 puncte.
Integral pe MediafaxComentarii

Costin INFORMATII DE ULTIMA ORA ! Atentie! Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere: http://signup.wazzub.info/?lrRef=858d87d3

14 februarie 2012 23:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.