Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actualul președinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, și-a anunțat ieri intenția de a candida la șefia PSD. Locul în care a preferat să facă acest lucru a fost unul special ales: în Alexandria, la Conferința PSD Teleorman. „Vreau să vă anunț că m-am hotărât să candidez la președinția PSD. Recunosc că nu a fost ușor de luat această decizie din mai multe motive”, a spus Liviu Dragnea.

Anunțul a fost făcut cu doar 24 de ore înainte de primul termen în re cursul din dosarul „Referendumul”, în care este condamnat în primă instanță la un an de închisoare cu suspendare. Procuroii DNA l-au acuzat că, în calitate de președinte al CJ Teleorman, și-ar fi folosit autoritatea și influența pentru a obține o prezență de minimum 60 la sută la vot, care să garanteze validarea scrutinului din 2012. „Merg la Înalta Curte, nu știu dacă se va lua decizia mâine (n.r.- luni). Mulți au zis că nu se va lua decizia mâine”, a spus Dragnea.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul Zilei