Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, şi-a lansat, ieri, candidatura la şefia PSD, în uralele social-democraţilor din Teleorman, organizaţie din care provine şi care l-a propus candidat la preşedinţia PSD, condiţie pe care trebuie să o îndeplinească fiecare candidat. „Vreau să vă anunţ că m-am hotărât să candidez la preşedinţia PSD. Recunosc că nu a fost uşor să iau decizia, din mai multe motive. Un motiv e cel pe care-l tot vedeţi la televizor zilele astea. Unii spun că această decizie poate reprezenta un risc pentru mine. Mi-l asum pentru că e nevoie ca PSD să devină ceea ce am convingerea că îşi doresc foarte mulţi români, un factor de stabilitate în viaţa politică din România“, le-a spus Liviu Dragnea membrilor organizaţiei PSD Teleorman, al cărui lider este.

Riscul la care se referă liderul interimar al PSD este recusul din dosarul „Referendumul“, în care a fost condamnat la un an închisoare cu suspendare, iar astăzi are loc primul termen al apelului. Recursul este singurul obstacol în calea candidaturii lui Dragnea la conducerea PSD. Dacă pedeapsa va fi menţinută cu suspendare şi nu va fi schimbată cu una cu executare, reconfirmarea sa ca şef al PSD cu drepturi depline la alegerile interne din 11 octombrie va fi doar o formalitate.

Integral în Adevărul

Integral pe Adevărul