Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

O jucătoare franceză de tenis, care figurează în clasamentul WTA, dar al cărei nume nu a fost publicat, a fost victima unei agresiuni sexuale, sâmbătă dimineaţa, la ieşirea dintr-un club de noapte de la Paris, susţine, luni, site-ul 20minutes.fr.

Potrivit sursei citate, jucătoarea s-a urcat într-o maşină pentru a merge spre casă, după ce şoferul acesteia i-a spus că lucrează pentru clubul respectiv. În momentul în care a urcat în maşină, bărbatul a blocat portierele, pentru ca jucătoarea să nu poată fugi.

În cele din urmă, tânăra a reuşit să scape din maşină şi l-a anunţat prietenul ei, o altă personalitate cunoscută în lumea sportului, scrie site-ul menţionat.

A doua zi, jucătorarea şi prietenul ei s-au dus la club pentru a-l găsi pe presupusul agresor. Acesta a fost identificat iniţial după imaginile de pe camerele de supraveghere, iar apoi a fost prins de prietenul jucătoarei, pe o stradă de lângă club, aflat în aceeaşi maşină ca şi în noaptea agresiunii.

Site-ul francez notează că individul, în vârstă de 52 de ani, a fost reţinut şi plasat în detenţie preventivă, iar jucătoarea a depus plângere.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.