Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul general, Sorin Oprescu şi cel al Sectorului 3, Liviu Negoiţă fac apel la cetăţeni să ajute autorităţile locale în deszăpezirea Capitalei.

Oprescu a cerut bucureştenilor care circulă cu maşina să se retragă pentru a da voie “bateriei de pluguri să acţioneze”.
Fac un apel la bucureşteni, îi rog să se retragă dacă nu au nevoie imperios nevoie de maşină pentru ca Primăria să dea zăpada de pe marile bulevarde. Aştept să prind un loc de unde să plece plugurile. Faptul că sunt atâtea maşini pe stradă mă împiedică să intru cu plugurile când este circulaţie bară la bară”, a declarat primarul general la Antena 3.

El a adăugat că urgenţa autorităţilor este asigurarea intrărilor şi ieşirilor de la spital şi şcoli.

„Azi dimineaţa se circula în condiţii onorabile, acum câteva ore erau pe stradă 500.000 de maşini. Într-o zi normală sunt 700.000 de maşini. Sunt perfect de acord că pe străduleţe se circulă infernal. Nu am putut să fiu prezent pe fiecare stradă şi asta nu este o scuză”, a precizat Oprescu.

Primarul Capitalei a precizat că traficul va fi blocat astăzi o oră, între orele 16 şi 17, pentru a se debloca DN1 între fântâna Mioriţa şi Aeroportul Otopeni.

„Nici în străinătate nu făceau faţă”.

Integral pe GândulComentarii

eugen „Nu putem aştepta o minune din cer” Citeaza in titlu ceva ce nu se regaseste in text! D-le gazetar, o minune din cer este si faptul ca tu te poti ridica din pat in fiecare dimineata; si dupa aceasta minune, pe parcursul zilei se mai petrec cu tine o multime de minuni! Numai sa ai ochi, sa le vezi!

14 februarie 2012 0:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.