Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laureat al Premiului Nobel pentru Pace, fost preşedinte al Poloniei, după căderea comunismului, Lech Walesa nu se dezice de poziţia sa conservatoare nici când vine vorba despre valul de imigranţi cu care se confruntă Europa.

„Este de înțeles de ce Polonia și Europa se tem de acest aflux. Ei vin din locuri unde oamenii sunt decapitați. Ne temem că același lucru ni se va întâmpla și nouă”.
Fostul lider al Solidarității continuat pe același ton:
„Noi în Polonia avem apartamente mici, salarii mici și pensii mici. Văzându-i pe imigranți la televizor am constatat că arată mai bine decât noi. Sunt bine hrăniți, bine îmbrăcați și poate chiar și mai bogați decât suntem noi”.

„Este o mare problemă. Dacă Europa își deschide porțile, curând vor veni aici milioane și, trăind printre noi, vor începe să-și practice obiceiurile, inclusiv decapitările.”


Comentarii

carmen Nu stiu daca imigrantii vor incepe decapitarile, dar mizand pe fanatismul lor religios, la ordinul liderilor religiosi isi vor trimite copiii sau femeile intr un mall sa detoneze bombe...si sa vezi atunci..ca nu vei mai fi sigur pe viata in tara ta..

22 septembrie 2015 9:36

rasputin E un idiot si prostovan aici care-l critica pe walesa, asta ca inca are capul pe umeri

21 septembrie 2015 19:00

Acest PORCALAU de Lech Walesa are o gusa si ceafa de porc VERITABIL. A luptat el impotriva COMUNISMULUI pentru a TARA POLONIA SUB "CIZAM" NAZISMULUI DIN OCCIDENT!!!!

21 septembrie 2015 12:45

@Vishan De acord cu Dv. cu mentiunea "ca calul e mai dastept ca ei" ( cacofonie intentionata )

21 septembrie 2015 10:34

Vishan Corect. DAr daca Merkelitza are ordin de la Obama et Co sa destabilizeze Europa, indeplineste ordinul. Altfel o ia in freeza. Asa, o s-o ia de la ai ei.... Toate au o limita! America a creat haosul asta in Irak, Egipt Afganistan, Siria etc..... Si-au inchipuit ca democratia se impune cu tancurile. Au esuat ca si in Vietnam. N-au invatat nimic cowboy-i astia. Tot cu calul si pistolul...!QQQQQ

21 septembrie 2015 9:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.