Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pentru mulţi, trezitul de dimineaţă este un chin, însă specialiştii susţin că cei matinali sunt mai fericiţi decât ceilalţi.

Multe persoane duc o adevărată bătălie cu ei înşişi dimineaţa şi nu se dau jos din pat decât pe ultima sută de metri şi ajung să fie înnebuniţi de grabă.

Unii sunt chiar stăpâniţi de un sentiment de neputinţă, mai ales când sună ceasul deoarece ştiu că nu pot influenţa timpul în niciun fel. Totuşi, trezitul de dimineaţa, spun specialiştii, poate fi cheia spre fericire, scrie „The Daily Mail".

Chiar şi Benjamin Franklin îndemna oamenii să fie pregătiţi dimineaţa, cu zâmbetul pe buze, pentru o nouă zi.

„Mintea trebuie să fie formată pe ideea că a te trezi de dimineaţă este o datorie, oricând acest lucru este posibil şi se poate realiza în condiţii de siguranţă. De multe ori, acest obicei, realizabil şi posibil, necesită un efort puternic şi susţinut care trebuie făcut pentru a depăşi obstacolele care-i împiedică îndeplinirea", spunea el.

Unul dintre motivele pentru care viaţa vă va fi mai fericită este că veţi putea lua micul dejun în tihnă, lucru care se va reflecta în activitatea de peste zi.

În plus, o masă copioasă de dimineaţă vă va feri şi de apariţia kilogramelor în plus care s-ar acumula pentru că apelaţi la gustări nesănătoase.

Integral pe AdevărulComentarii

"cercetator - - - - - - - - ." Asta cu masa de dimineata copioasa e depasita. Ultimele "cercetari" sunt de parere ca e mai bine un ceai, o cafea , un fruct la prima ora si o gustare mai consistenta pe la ora 10. Parerea mea: sa mananci cand ti-e foame, dar sa nu mananci pana crapi.Lasa un pic de loc liber.

13 februarie 2012 20:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.