Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Odată cu terminarea vacanţei judecătoreşti, începe şi judecarea marilor dosare de corupţie. Elena Udrea, Dorin Cocoş, Alina Bica şi Horia Georgescu se vor prezenta la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru audieri. Dintre toţi arestaţii anului 2015, doar Alina Bica şi Darius Vâlcov se mai află în arest.

Bun găsit! De săptămâna trecută judecătorii s-au întors la lucru şi au început să răsfoiască marile dosare. S-au pregătit pentru săptămâna care urmează în care vor trece la judecata pe fond.

Astfel, cauzele: Gala Bute, Microsoft, ANRP, retrocedările ilegale de păduri sau tablourile lui Vâlcov vor fi strigate de către preşedinţii de complet.

Pentru inculpaţi, vine perioada cea mai grea: declaraţia în faţa judecătorilor. Ceea ce vor spune acum poate influenţa decizia instanţei. Suspecţii de corupţie au avut o vară întreagă să se pregătească, alături de avocaţi, pentru acest moment.

La bară vor ajunge: Elena Udrea, Dorin Cocoş, Gabriel Sandu, Gheorghe Ştefan, Alina Bica sau Horia Georgescu.

Majoritatea suspecţilor se află deja în libertate sub control judiciar însă fiecare a trecut în primăvară pe la arestul poliţiei capitalei. Doar Alina Bica a primit un nou mandat de arestare în urmă cu o săptămână într-un nou dosar.


Comentarii

Comandorul Dar de ce oare sunt uitati: basescul, Blaga, Videanu, Berceanu, Anastase, Boc, Boagiu si toti procurorii si judecatorii care au denaturat actul de justitie, prin procese "trucate", gen "dosarul FLOTA", "dosarul TELEPATIA", "dosarul RARINCA" si cine stie cate altele care sunt tinute la obroc !!! ??? De ce justitia (care este a POPORULUI si trebuie sa-i apere interesele suverane!) INCA ARE DEVIERE CATRE O ANUMITA CULOARE POLITICA ??? Noi asteptam dreptate, RECUPERARE TOTALA A PREJUDICIILOR PRICINUITE STATULUI. Vrem STAT DE DRET, NU DE DREAPTA!

14 septembrie 2015 8:34

Moruzov Care vacanță?..justiția inchizitorie din rom ania este la dispoziția politicului și sri-ului..cetățenul este un OBIECT al justiției "matrimoniale" și nu un SUBIECT cu drepturi constituționale ca să nu mai vorbim de cele ale OMULUI...justiția =latrina unei societăți dominată de poliarhie !!!

13 septembrie 2015 19:40

Dan Domnilor...care sunteti responsabili cu comentariile de pe acest sait,eliminati aceste persoane care face atac la persoane,si nu le mai permiteti sa mai afiseze cuvinte obscure ...daca nu.. v-a trebuii sa va dau in judecata si pe urma o sa fiti nevoiti sa desconspirati aceste persoane.s-au daca nu suportati voi daunele morale si astea n-o sa fie mici.

13 septembrie 2015 19:13

Multi ani primeasca ! La multi ani !

13 septembrie 2015 17:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.