Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu l-a criticat foarte dur pe prim-adjunctul şefului SRI; generalul Florian Coldea (șeful operativ al SRI) pentru acceptul de a fi acceptat să fie decorat de Ambasada Franţei la Bucureşti.

”Nu e normal ca tu ofiter roman sa accepti decoratii la o ambasada. Dacă erau decorații militare, la schimb..., era altceva. Nu e normal ca general roman sa faci asta, nu mi se pare potrivit. Evident că Legea nu interzice, dar nu e potrivit. Generali cărora să le curgă balele pe la ambasade nu am întâlnit. NU mi-a placut. Pentru generalii români sunt decoraţiile şi gradele Armatei Române”


Comentarii

UNFORGIVEN Probabil ca meritul lui Coldea cu Franta o fi fost in colaborarea de la Paris . PS:Foto-modelele au fost Udrea, Bica si Topolniceanu !

13 septembrie 2015 1:02

v Cita dreptate ai, Petre, si asta nu cred ca este singura manifestare a Javrei Ordinare pt sustinerea damei de Plescoi. Poate in acest caz are ceva dreptate, nu cunosc cazul, dar se pare ca ai dreptate.

12 septembrie 2015 23:09

Petre Adevarul e ca lui Basescu ii curg balele si mucii dupa Udrea. Si daca Udrea a zis de Codlea ca e rau atunci Basescu s-a asmutit asupra lui ca un maidanez imputit

12 septembrie 2015 16:28

COMUNISTU' Traiane, dupa chipul si asemanarea ta. Nu te recunosti?

12 septembrie 2015 13:50

părere Cred că așa se comportă cei din domeniul mililtar puși în funcții ,de către politicieni : lingușitori, slugarnici și grijulii cu scăunelul pe care stau , nu contează dacă e câștigat pe merite profesionale sau altfel de merite, importantă este că stau pe el !

12 septembrie 2015 13:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.