Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a anunţat, vineri, pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relaţia Vâlcele - Apahida, că în urma negocierilor cu Comisia Europeană s-a acceptat ca toate tronsoanele Autostrăzii Transilvania să fie finanţate din fonduri europene.

Anca Boagiu a declarat, în timpul vizitei pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relaţia Vâlcele - Apahida, că în urma negocierilor s-a convenit finanţarea tuturor tronsoanelor Autostrăzii Transilvania din bani europeni şi că se va începe cu segmentul Gilău - Nădăşel din judeţul Cluj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Decizia de a elibera zona Clujului de un contract absolut păgubos pentru România, cel cu Bechtel, şi de a continua lucrările într-un alt regim, economisind şase miliarde de la bugetul statului, arată că unde există voinţă pentru cheltuirea eficientă a banului public lucrurile se pot realiza. Vreau să vă dau o veste bună, pe care nu o ştia nici primul-ministru. Ca urmare a negocierilor purtate cu colegii din Comisia Europeană, pe reţeaua TEN-T, tronsoanele de pe Autostrada Transilvania au fost acceptate spre a fi finanţate din fonduri europene. Este vorba de toate tronsoanele, tot ce înseamnă Autostrada Transilvania. Putem discuta ca membru cu drepturi depline în UE cu fruntea sus despre tronsoanele noastre de drumuri naţionale şi autostrăzi, fără să se mai spună că «aveţi o autostradă care vă face de râs»", a spus Boagiu.
Integral pe GândulComentarii

gheo Hai sa ma bata,numa chiloteii lu basescu o stia.Asa cevaaaaa.Mai boculete(nimurucule)cum drac nu sti nici macar atita...Apahida-Cluj-Napoca....ditamai autostradoiu.

1 noiembrie 2011 21:01

solo Numai zona clujului este importanta? Minte de femeie. As vrea sa stiu si eu cand incep lucrarile pe tronsoanele finantate de UE? Dupa alegerile din 2012! Nu ma credeti?

22 octombrie 2011 15:04

Gelu Dragan E plina tara de filozofi oligofreni gen "cititor " si Sabin care nu au nici un fel de ocupatie . Neavand nici macar ce comenta acesti retardati comenteaza comentariile . Bravo baieti , tineti-o asa tot inainte cu idioteniile din capsorul vostru handicapat .

22 octombrie 2011 12:19

Marian Cred ca nici ea nu-i prea sigura si nici eu nu-mi dau seama pe ce criterii si calitati s-au bazat cei care au pus-o ministru. Ca premierul nu stie ce se intampla in jurul lui si cu tara, nu ma mira este cel mai "peafarist" din istoria guvernelor Romaniei. El nici drept constitutional nu stie bine si-l preda studentilor. Ne mai miram in ce hal a ajuns tara aceasta cu astfel de conducatori!

22 octombrie 2011 11:20

cititor D-le Sabin, daca in tara asta sunt multi degenerati tip Andrei Fanel, Ma-ta, si cati isi vor mai varsa "inteleigentele " de acest fel, suntem un popor pierdut.

22 octombrie 2011 11:01

Maica Foreza E clar ca nici ministrii nu-l mai baga in seama pe Boc,il mai iau si peste picior in public.Daca as fi in locul lui Boc cel mic as zbura-o pe loc!

22 octombrie 2011 10:38

malexx Te uiti la fata ei:ce poti sa-i mai faci daca nu te asculta??

22 octombrie 2011 9:35

SABIN Ce comm-uri inteligente si ce limbaj academic ba=Ma_ta,fanel si tot tu andrei

22 octombrie 2011 9:13

Andrei Din declaratiile doamnei Boagiu ( care abia a terminat la seral o facultate gen Spiru Haret la batranete ) rezulta ca Boc este prost informat . Daca aveai putina scoala madam Boagiu ai fi stiut ca prima data se informeaza premierul si pe urma prostimea .

22 octombrie 2011 9:08

fanel ola in sfisit muista lui basescu ii da muie lui curistu de nastase . trebuia sa o faca de mult, da ce safaci, mai bine mai tirziu decit niciodata. si sa zica curistu de bombonel ca femeia asta face mai multe cu fundu decit a facut el cu capu, care?

22 octombrie 2011 8:17

Ma-ta Credeam ca era pe centura si asa de-odata s-a gandit sa fie femeie cinstita si sa vanda muie la camionagii... ce pacat ! Curva lu basecsu...

22 octombrie 2011 4:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.