Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ordonanţa de urgenţă prin care salariile personalului din Sănătate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, va fi discutată astăzi, în şedinţa de Guvern.

Victor Ponta i-a cerut ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, să prezinte Executivului spre aprobare acest act normativ.

După întâlnirea avută în urmă cu o săptămână cu liderii sindicatelor din sistemul sanitar, premierul anunţa că pentru şedinţa de Guvern de astăzi vor fi pregătite atât o ordonanţă de urgenţă privind majorarea salariilor din sistemul sanitar, cât şi un proiect de lege privind responsabilitatea medicilor.

Premierul Victor Ponta a anuntaţ pe 18 august, la finalul discuţiilor privind sectorul sanitar, că va fi adoptată o ordonanţă de urgenţă pentru şedinţa Guvernului de săptămana viitoare privind majorarea de 25 la sută a salariilor pentru tot personalul sanitar, de la 1 octombrie.