Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andreea Esca, carismatica prezentatoare de ştiri, munceşte de peste 20 de ani pentru PRO TV, însă surse din preajma ei ne-au declarat că vedeta ar vrea să facă o schimbare de macaz. Se zvoneşte că posturi precum Digi 24 şi N24 Plus ar fi pus ochii pe Andreea, pentru principalul buletin de ştiri.

Şi sunt deja câteva semne că Esca (42 de ani) ar vrea să se despartă de trustul PRO TV, unde noua conducere a impus reguli stricte şi a tăiat din salarii, pentru redresarea financiară. De curând, Esca şi-a anunţat demisia, după zece ani, din funcţia de director editorial al revistei ”The One”, parte a grupului Mediafax, condus de fostul ”tătuc PRO TV”, Adrian Sârbu: ”După o experienţă minunată, la revista «The ONE», a venit timpul unor noi provocări. E un moment al schimbărilor. Iar eu primesc schimbarea, în egală măsură, cu nostalgie şi bucurie”.

Integral în Click!

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.