Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Înfrângerea severă pe care Steaua a îndurat-o joi în faţa lui Maccabi Haifa (0-5) a distrus buna dispoziţie pe care Ilie Stan o instaurase la şedinţele de pregătire. Ieri, tehnicianul echipei a ţipat, a dat indicaţii şi a încercat să îşi bage elevii în priză pentru derby-ul de luni cu Rapid . Cei mai şifonaţi au ieşit fundaşii centrali Iliev şi Geraldo, vinovaţi la golurile israelienilor, şi atacantul Stefan Nikolic. 0-5 pe tabela de marcaj, iar capetele plecate din rândul steliştilor avertizau că ziua următoare va fi infernală pentru ei.

Zis şi făcut. "Iliesta" a lăsat straiele de băiat bun, iar încruntarea pe care a afişat-o pe terenul de pregătire a fost repede înţeleasă de jucători, care nu au scos niciun sunet în timp ce primeau reproşurile antrenorului. "Să vă fie ruşine pentru cum aţi jucat!", a urlat Stan din mijlocul jucătorilor pentru ca mai apoi să îi ia pe rând. "Cum ai putut, bă, să dai aşa în mingea aia?", l-a interogat tehnicianul Stelei pe Nikolic. Nu a fost singurul jucător care a fost mustrat, fundaşii centrali Iliev şi Geraldo primind, de asemenea, critici dure pentru evoluţia din meciul cu Maccabi.

Tatu s-a luat de Mihai Costea
Şedinţa pe care a ţinut-o Stan la antrenamentul roş-albaştrilor nu a fost singurul lucru care a inflamat spiritele în vestiarul Stelei. La finalul meciului cu Maccabi, Tatu a ţinut să îi reproşeze lui Mihai Costea modul în care a tratat majoritatea fazelor ofensive pe care Steaua le-a avut. "Bă, vezi că nu joci singur! Jucăm pentru echipă sau ca să apărem prin ziare?!", au fost principalele acuze venite din partea micuţului brazilian.

Ceva s-a întâmplat la echipă, altfel nu îmi explic cum de nu au reuşit să se adune
Ilie Stan, antrenor Steaua

Nu m-am gândit la demisie. De ce să o fac dacă eu pregătesc bine echipa?
Ilie Stan, antrenor Steaua
Integral pe ProSportComentarii

xxx Tanase, Fratii Costea mereu am spus ca sant individualisti si ca nu au nas de Steaua, acum chiar ai simt lipsa lui Nicolita care era un baiat muncitor.

22 octombrie 2011 11:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.