Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Principalul candidat democrat la prezidențiale, Hillary Clinton, a dat de înțeles că nu donațiile au făcut-o să meargă la nunta lui Donald Trump, acum zece ani, ci calitățile de „enternainer” ale celui mai bine clasat candidat republican.

În timpul primei dezbateri între candidații republicani de la Cleveland, Trump a pretins că banii lui au fost motivul pentru care Clinton a venit în 2005 la nunta lui cu modelul Melania Knauss, însă fostul secretar de stat neagă.

După un eveniment electoral luni, în New Hampshire, Clinton a izbucnit în râs când a fost întrebată în legătură cu afirmația lui Trump că „nu ar fi avut de ales” decât să vină la nuntă, potrivit ABC News.

„Nu-l cunoșteam chiar atât de bine. Adică îl știam, și s-a întâmplat să fiu în Florida, și m-am gândit că va fi distractiv să merg la nunta lui, pentru că el este mereu amuzant.”

Pe atunci senatoare, Hillary Clinton a fost prezentă la nunta de la Palm Beach împreună cu soțul ei, Bill.

În timpul dezbaterii televizate de la Cleveland, Donald Trump a spus că Clinton „nu a avut de ales”, la cât de mulți bani a donat pentru fundația ei.

Integral pe Evenimentul Zilei