Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Caz şocant la Călăraşi. Doi poliţişti au fost reţinuţi pentru că ar violat o minoră de 15 ani despre care ştiau că era dată în urmărire naţională. Fata fugise dintr-un centru de plasmanent şi, ca să închidă ochii şi să nu anunţe autorităţile, cei doi poliţişti i-au cerut tinerei favoruri sexuale.

Fata nu ar fi reclamat la poliţie violul, ci colegii celor doi au aflat despre faptă şi s-au autosesizat, scrie Mediafax.

Fata era instituţionalizată în Centrul de plasament "Sfântul Ştefan" din comuna Perişoru, judeţul Călăraşi, de unde fugise luni, fiind găsită apoi şi dusă într-un alt centru de plasament, de unde a fugit din nou.

Potrivit reprezentanţilor centrului din comuna Perişoru, fata era în centrul de plasament în condiţiile în care mama acesteia nu o doreşte, iar tatăl acesteia este plecat la muncă în străinătate.