Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Caz şocant la Călăraşi. Doi poliţişti au fost reţinuţi pentru că ar violat o minoră de 15 ani despre care ştiau că era dată în urmărire naţională. Fata fugise dintr-un centru de plasmanent şi, ca să închidă ochii şi să nu anunţe autorităţile, cei doi poliţişti i-au cerut tinerei favoruri sexuale.

Fata nu ar fi reclamat la poliţie violul, ci colegii celor doi au aflat despre faptă şi s-au autosesizat, scrie Mediafax.

Fata era instituţionalizată în Centrul de plasament "Sfântul Ştefan" din comuna Perişoru, judeţul Călăraşi, de unde fugise luni, fiind găsită apoi şi dusă într-un alt centru de plasament, de unde a fugit din nou.

Potrivit reprezentanţilor centrului din comuna Perişoru, fata era în centrul de plasament în condiţiile în care mama acesteia nu o doreşte, iar tatăl acesteia este plecat la muncă în străinătate.


Comentarii

Bulă Să vedem pe aștia când îi vizitează la bulău sa-i imbărbăteze d-l OmMG in semn de solidaritate și securitate națională !...doar a fost violat un OM aflat în grija statului !

7 august 2015 9:55

george Pentru ultraj Oprea a cerut pedepse mai mari prin modificarea codului penal. Acum sa ceara modificarea si pedepse si mai mari pentru violul savarsit de oameni ai legii, pentru ca astia au circumstante agravante. HAI OPREA, FII DUR!!!!!!!!!

7 august 2015 9:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.