Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Celebrul designer Karl Lagerfeld, directorul de creație al companiei Chanel, cunoscut pentru replicile sale acide, a uimit din nou . Deși nimeni nu s-ar fi așteptat, acesta și-a cerut scuze că spus de cântăreața Adele că este ”puțin prea grasă”.


Nu este prima dată când presa îi sare în cap pentru afirmațiile sale, dar, de data acesta, Karl Lagerfeld și-a cerut scuze. Motivul acestui gest neșteptat a fost faptul că, așa cum susține designerul, și el a trecut ptin experiențe asemănătoare când presa îl critica pentru felul cum arăta.

"Dragă Adele, aș vrea să-ți spun că sunt cel mai mare admirator al tău. De cele mai multe ori, frazele sunt scoase din context. Adele este preferata mea. Și eu slăbit 30 de kilograme, în 10 ani. Știu cum este când presa te judecă și spune lucruri urâte despre felul cum arăți. Adele este o femeie frumoasă și abia aștept viitorul ei album", a declarat Karl Lagerfeld.

Integral pe LibertateaComentarii

dankuk Este grasa, numai ca gainile se supara daca le spui adevarul...:))

9 februarie 2012 18:06

uscatu` chiar e grasa !

9 februarie 2012 12:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.