Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Carl Froch nu mai poate evita o lupta cu Lucian Bute, asa cum facuse cu putin timp inainte, dupa ce de doua ori acceptase un meci cu romanul. Federatia Internationala de Box l-a desemnat pe britanicul Carl Froch challenger obligatoriu la titlul mondial la categoria supermijlocie detinut de Lucian Bute.

Astfel, Federatia Internationala de Box ii vine in ajutor lui Bute, care vrea sa aiba un meci cu Froch. “Decizia va fi anuntata inca de vineri. Froch a fost plasat in clasament inaintea lui Librado Andrade. Am vorbit cu Lucian si era extrem de bucuros. A spus ca de data aceasa Froch nu mai are cum sa-i scape”, a spus presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, citat de prosport.ro.

Dupa cum prevad regulamentele Federatiei Internationale de Box, pugilistul roman are 90 de zile la dispozitie pentru a-si apara centura de campion in fata challengerului desemnat. Teoretic, Froch ar putea refuza sa se bata cu campionul mondial, dar asta ar insemna sa isi pericliteze pozitia la Federatia Internationala de Box.

Cu zece zile in urma, Carl Froch declarase urmatoarele: “Momentan imi doresc un meci acasa, posibil in Nottingham sau undeva in Marea Britanie, apoi ma gandesc la un meci pentru titlul mondial, posibil chiar impotriva lui Lucian Bute. Am avut deja un meci mare”.

Integral pe Sport365