Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pompierii din Deva au stins în ultimele şase zile şase incendii izbucnite la groapa de gunoi a municipiului, provocate de autoaprinderea acumulărilor de metan produse în urma degradării accelerate a deşeurilor, din cauza căldurii, informează Mediafax.

Potrivit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Iancu de Hunedoara", începând din 17 iulie pompierii deveni au intervenit de şase ori pentru stingerea incendiilor izbucnite la groapa de gunoi.

"În cursul zilei de ieri (marţi - n.r.), pompierii Detaşamentului Deva au fost implicaţi în două operaţiuni de stingere a incendiilor reizbucnite la groapa de gunoi a municipiului. Arderea, cauzată de autoaprinderea acumulărilor de metan produse în urma degradării accelerate a deşeurilor, din cauza căldurii, care a generat fum dens, s-a manifestat pe aproximativ 300 metri pătraţi. Din 17 iulie, pompierii au intervenit de şase ori pentru stingerea incendiilor izbucnite la groapa de gunoi", se arată în comunicatul de presă.

În ultimele zile, zona deponeului de la marginea municipiului Deva a fost acoperit de un fum dens.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.