Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Preşedintele Iohannis a abdicat fără să fie rege.

Promulgând fără să obiecteze Legea privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, Preşedintele Iohannis şi-a abandonat cea mai importantă prerogativă, aceea de a-i reprezenta şi de a lucra pentru cei care l-au ales.

Mare decepţie când am constatat că legea nu este atacată la Curtea Constituţională şi iată de ce:
- Număr de parlamentari conform noii legi: 466;
- Număr de parlamentari conform referendumului din 2009: 300.

Dacă Parlamentul nu a binevoit să respecte votul exprimat de români într-un referendum validat, Preşedintele României avea obligaţia constituţională să acţioneze în favoarea propriului popor.

Preşedintele Iohannis a abdicat de la îndatoririle constituţionale în condiţiile în care avea la dispoziţie Decizia nr. 682/2012 a Curţii Constituţionale care în mod indirect îl obliga la reacţie. În realitate, românii au fost “puţin vânduţi” pentru liniştea Preşedintelui în relaţia cu politicienii.

O fi prea greu pentru domnul Iohannis să fie loial constituţiei şi propriului popor ?”, a scris fostul preşedinte.


Comentarii

tara de secaturi Romania nu va mai avea vreodata un presedinte ca Base... romanii (care au ramas in tara) sunt prea prosti ca sa inteleaga de ce...

21 iulie 2015 13:57

gogu HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Javra!

21 iulie 2015 13:31

ucu Vorbeste un mafiot penal. Justitia Romana doarme in papuci. Ii aresteaza pe nevinovati si marii hoti sunt liberi si mai si comenteaza pe facebook!!!!????

21 iulie 2015 13:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.